Offertetraject camerabeveiliging, maart 2024

In de afgelopen maanden is het bestuur van de stichting samen met een werkgroep van ondernemers op Haatland en een externe deskundige aan de slag gegaan met de uitwerking van de cameraplannen. Cameraposities zijn verder uitgewerkt en een technisch programma van uitgangspunten is opgesteld.

Vervolgens is aan een drietal gespecialiseerde bedrijven een uitvraag gedaan voor het realiseren van de camerabeveiliging op Haatland. De eerste offertes zijn door deze bedrijven uitgebracht en momenteel worden met deze bedrijven gesprekken gevoerd over de aanscherping van de offertes. Uiteindelijk zal uit deze offertes een keuze voor een bedrijf worden gemaakt, die het cameraplan daadwerkelijk op Haatland gaat uitvoeren. We verwachten in de loop van dit voorjaar hierover duidelijkheid te hebben.

Daarna zal het plan met de gemeente ter goedkeuring worden afgestemd en zullen ook alle bedrijven op Haatland worden geïnformeerd. Uiteraard ontvangt u hierover dan nader bericht! Het streven is nog steeds om eind 2024 het camerasysteem operationeel te hebben.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *