10 april a.s. actiedag ‘Ondermijning’

De gemeente Kampen organiseert op 10 april a.s. samen met de politie en brandweer een actiedag Ondermijning. Deze dag staat in het teken van verbinding met de ondernemers. Het is belangrijk om samen een aantrekkelijk en veilig leef- en vestigingsklimaat te creëren voor ondernemers op bedrijventerreinen. Preventie is een belangrijk uitgangspunt maar gaat uiteindelijk in sommige gevallen hand in hand met repressie te weten: het uitvoeren van integrale controles.

Het is belangrijk om ondernemers voor te lichten over de verschijningsvormen van ondermijning en om daarnaast de meldingsbereidheid onder ondernemers te vergroten. De primaire doelstelling van de actiedag ondermijning is als volgt:

“In contact komen met ondernemers door informeel het gesprek aan te gaan over ondermijnende criminaliteit, hen voor te lichten over de verschillende vormen van ondermijnende criminaliteit en waar nodig te adviseren over brandpreventieve maatregelen”.

Het is de bedoeling dat gemeente, brandweer en politie informeel bij ondernemers langskomen om hierover door te praten.

Als ondernemers hierin geïnteresseerd zijn kunnen ze zich opgeven door een mailtje te sturen naar OpenbareOrdeVeiligheid@kampen.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *